приготовление пищи

American cuisine is represented by a variety of cooking styles that have come from a variety of immigrant cultures.

A large role in the formation of American recipes played the national cuisine of the indigenous people of America. The climate and weather conditions of different regions of the Americas also have an impact on cooking.

Salads are the most common dish in all of America; there are several hundred recipes. They are prepared from various products, ranging from ordinary cucumbers and tomatoes, ending with all sorts of delicacies. The menu of American cuisine contains a lot of seafood.

Residents of the southern regions prefer fried chicken, beef meat and smoked pork, crabs and cornmeal.

The western part of the continent is famous for steaks, Italian ravioli and pizza, potato dishes and chocolate desserts.

Mexican dishes and stuffed peppers are typical for the south-western part of region. Ice is very popular in America. In every restaurant there must be a jug with ice. Americans' favorite drink is iced tea. For side dishes, American chefs prefer long rice of different varieties. Special attention is paid to spices; no dish is prepared without them.

For cooking, it is convenient for Americans to use semi-finished products. On ordinary days, they prepare meat dishes with a side dish, preferring baked potatoes, beans or spinach. Salads are prepared from fresh vegetables: tomatoes, radishes, avocado, cucumbers, various types of onions. Dessert dishes are prepared from ready-made biscuits with the addition of sweet cream, berries, nuts and chocolate.

Americans like to have snacks, prepare various sandwiches with cheese, roast beef, ham, vegetables, fried onions. For family holidays and weekends, Americans cook duck or turkey with apples, apple pies and sweet mousses.

Перевод

Американская кухня представлена разнообразием стилей приготовления пищи, которые вошли в нее из множества иммигрантских культур.

Большую роль в формировании американских рецептов сыграла национальная кухня коренных жителей Америки. Климат и погодные условия разных районов американского континента, также оказывают влияние на приготовление пищи.

Самым распространёнными блюдом во всей Америке являются салаты, рецептов которых насчитывается несколько сотен. Их готовят из различных продуктов, начиная от обычных огурцов и помидоров, заканчивая всевозможными деликатесами. Меню американской кухни содержит очень много морепродуктов.

Жители южных регионов предпочитают жаренную курицу, говяжье мясо и копченную свинину, блюда из крабов и кукурузной муки.

Западная часть континента славится бифштексами, итальянскими равиоли и пиццей, блюдами из картофеля и шоколадными десертами.

Для юго-западной части характерны блюда из мексиканской кухни и фаршированные перцы. Очень популярен в Америке лед. В каждом ресторане обязательно должен стоять кувшин со льдом. Излюбленный напиток американцев - чай со льдом. Для гарниров американские повара отдают предпочтение длинному рису разных сортов. Отдельное внимание уделяется специям, без них не готовится ни одно блюдо.

Для приготовления пищи американцам удобно использовать полуфабрикаты. В обычные дни они готовят мясные блюда с гарниром, предпочитают печеный картофель, фасоль или шпинат. Салаты готовятся из свежих овощей: помидоры, редис, авокадо, огурцы, различные виды лука. Десертные блюда готовятся из готовых бисквитов с добавлением сладких сливок, ягод, орехов и шоколада.

Американцы любят устраивать перекусы, готовят различные сандвичи с сыром, ростбифом, ветчиной, овощами, жареным луком. На семейные праздники и выходные американцы готовят утку или индейку с яблоками, яблочные пироги и сладкие муссы. 

Американская кухня (American cuisine) - 4.3 out of 5 based on 6 votes

Рейтинг:  4 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда не активна
 

Добавить комментарий

Защитный код
Обновить